Volgend op een jarenlange expertise in de wereld van de edelnoten en zuidvruchten, waarbij Molenbergnatie als logistiek magazijnhouder een betrouwbare referentie is geworden en waarbij NCP zich heeft ontwikkeld tot absolute autoriteit in de schoning, verpakking en ongediertebehandeling, hebben wij samen besloten om de krachten te bundelen in de Haven van Antwerpen.

Op de terreinen van Molenbergnatie in Antwerpen werd in 2020 een volledig nieuwe faciliteit gebouwd waarin NCP Antwerp een handsorteerlijn voor pistaches installeerde. Met een startcapaciteit van 4.000ton per jaar willen zowel Molenbergnatie als NCP Antwerp inspelen op de stijgende vraag naar diensten met een toegevoegde waarde voor edelnoten in Antwerpen.

De logistieke capaciteiten van Molenbergnatie enerzijds en de expertise in schoning van NCP Antwerp anderzijds bieden voor de sector een waaier aan mogelijkheden. Wij bereiden ons voor op een volgende fase in onze samenwerking; namelijk het uitbreiden van de schonings-activiteiten en het opzetten van verpakkingswerkzaamheden voor alle edelnoten.

Andere diensten die u een toegevoegde waarde kunnen bieden zijn uiteraard bespreekbaar. Ziet u in deze samenwerking bijkomende kansen in uw voordeel of heeft u vragen, aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren